Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Снахата на кралица Елизабет подкрепи Меган

отпечатай новината

26.06.2020 12:53 | Видян 1429 пъти | Гласували 1

Снахата на кралица Елизабет подкрепи Меган

Софи, графинята на Уесекс, показва своята подкрепа към Меган Маркъл. Тя също е снаха на кралица Елизабет II и е женена за принц Едуард. Софи говори пред английското издание „Sunday Times“ за напускането на принц Хари и Меган и избора им да живеят в Лос Анджелис с едногодишния си син Арчи. В края на март двамата решиха да се откажат от титлите си и да отстъпят от кралските си задължения.

Графинята на Уесекс сподели, че вижда много прилики между себе си и Меган, тъй като и двете идват от обикновени семейства преди да станат кралски особи. Плюс това, след сватбата си и двете дами започват да получават критики за всяко нещо, което правят. „Помнете, че на мен ми трябваха пет години, за да се адаптирам“, казва Софи за връзката си с принц Едуард.

Тя добави, че след годежа си е живяла шест месеца в Бъкингамския дворец и това понякога може да има лош изход. „Никога не знаеш как ще се развият нещата“. Софи е била една от най-близките приятелки на Меган, когато бившата актриса е живяла във Великобритания. Къщата на Маркъл и принц Хари е била само на няколко километра от тази на Софи и принц Едуард.

„Винаги сме искали да помогнем на всеки член на семейството“, казва графинята.

Колкото до живота на Меган и Хари в Америка, снахата на кралица Елизабет казва, че се надява двамата да намерят щастието, което търсят. През януари стана ясно, че монархът на Великобритания сваля кралските титли от имената на Меган и Хари, след като те обявиха, че повече не искат да бъдат част от семейството. Само няколко месеца по-късно спря и работата по личната им страница в Instagram.

Въпреки че решението за напускане беше посрещнато с огромни критики, някои застанаха на страната на херцозите на Съсекс. „Мисля, че Меган успя по някакъв начин да американизира Хари. Много ми харесва това“, казва Джули Монтагу. Тя обаче се изненада от решението на двойката да се премести в САЩ, вместо да остане в Канада.

Освен че смениха местоживеенето си, Меган и Хари създадоха и нова благотворителна организация, „Archewell“, която е пряко свързана със сина им Арчи.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !