Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Как се подготвя Кейт Мидълтън за ролята на кралицата?

отпечатай новината

29.06.2020 13:45 | Видян 2326 пъти

Как се подготвя Кейт Мидълтън за ролята на кралицата?

След „Мегзит“ цялото внимание във Великобритания се насочи към принц Уилям и Кейт Мидълтън. Така всяко действие на Кейт Мидълтън бе особено внимателно следено. 38-годишната херцогиня на Кеймбридж се върна към кралските си задължения след 3-месечна карантина, по време на която всяка седмица се свързваше от семейната резиденция в Норфолк.

След преместването на принц Хари и Меган Маркъл на друг континент, принц Уилям и Кейт Мидълтън поеха непоносимо бреме, убедено обясняват кралските експерти. През периода на пандемията двойката замести не само херцозите на Съсекс, но и практически всички по-възрастни членове на кралското семейство. Британското списание „Tatler“ твърди, че Кейт, меко казано, е недоволна от ситуацията, но други източници твърдят, че сега тя повече от всякога е готова да стане съпруга на краля.

„Онези, които я познават, казват, че тя наистина е насочила цялото си внимание към работата.“, заяви журналистката и писателка Сара Кристууд в скорошно интервю за списание „People“.

„Без Меган и Хари, Кейт и Уилям ще имат феноменална работа, с която никое по-старо поколение не може да се справи. Цялото напрежение сега се оказва върху тях двамата“, каза източник от близкия кръг на херцозите. „Разбира се, Кейт се обижда от твърдения, че изпитва трудност. „Разбирам защо тя възприема това като пълно изкривяване на истината. По този въпрос тя се радва на ролята си повече от всякога. Катрин е от онези жени, които ще направят всичко необходимо. И ако тя трябва да поеме пълната отговорност, тя ще го направи – както винаги го е правила.“, обяснява източник, цитиран от „OK Magazine“.

„Бъдещата кралица е модел за подражание не само в Обединеното кралство, но и в целия свят. А това означава, че всички погледи са насочени към нея“, добави експертът по кралски етикет Мика Майер. „Мисля, че най-големият натиск е свързан с нейния образ – трябва да се уверите, че тя носи правилните марки, облича децата си в евтини дрехи, особено през тези трудни времена. Дяволът е в подробностите.“, обяснява експертът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !