Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Кейт с първа официална поява след три месеца изолация

отпечатай новината

25.06.2020 10:49 | Видян 1286 пъти

Кейт с първа официална поява след три месеца изолация

След като прекара три месеца в изолация, Кейт Мидълтън направи първата си кралска поява извън дома си. Херцогинята се беше затворила в имение в Норфолк заедно с принц Уилям и трите им деца – принцовете Луи и Джордж и принцеса Шарлот. Семейството се премести там от двореца Кенсингтън още в средата на март.

Сега Кейт излезе от пределите на имота, за да посети „Fakenham Garden Centre“, облечена в съвсем обикновени дрехи. Тя заложи на синя риза, жилетка, дънки и маратонки. Разбира се, на ръката ѝ присъстваше годежният ѝ пръстен, който в миналото принадлежеше на принцеса Даяна. Херцогинята допълни визията си с емералдови обеци, а косата ѝ беше прибрана на опашка.

По време на визитата си Мидълтън се среща със собствениците на семейния бизнес, който беше затворен за цели седем седмици заради пандемията от коронавирус. С тях тя обсъди новите мерки, които ще бъдат взети, за да се елиминира разпространение на заразата сред работниците.

Кейт сподели със собствениците, че децата ѝ вече си отглеждат домати и прекарват голяма част от карантината в градината на имението в Норфолк. По време на здравната криза, херцозите на Кеймбридж изпълняват част от кралските си задължения онлайн.

Само преди ден обаче принц Уилям и принц Чарлз вече започнаха да вършат задачите си извън дома си. Много хора приеха този ход като знак, че пандемията отслабва и животът най-накрая ще се върне към нормалното.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !