Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хари и Меган окончателно се отказаха от кралските си титли

отпечатай новината

29.06.2020 17:44 | Видян 1572 пъти

Хари и Меган окончателно се отказаха от кралските си титли

Запознайте се с Хари и Меган!

С отслабването на пандемията от коронавирус, Меган Маркъл и принц Хари благодариха на всички, които се грижат за болните и уязвимите общности през последните тежки месеци. В писмо, датирано от 19 юни и написано до Джейн Ашуорт, родителите на Арчи пишат, че са впечатлени от екипа на фондацията „Street Games“ и неговата подкрепа в осигуряването на топла храна на хиляди млади хора в цяла Великобритания.

„Пандемията от COVID-19 е доста страшна и е предизвикателство за всички хора, независимо от тяхното финансово или географско положение“, пишат Хари и Меган. Двамата са подписали писмото без нито една кралска титла пред името си. Внукът на кралица Елизабет II дори не се е нарекъл „принц“. Те просто са Меган и Хари.

Организацията „Street Games“ публикува писмото в социалните мрежи и благодари на двамата за подкрепата и ангажираността им с други инициативи, които помагат на уязвими семейства по време на пандемията.

Хари и Меган в момента се намират в Лос Анджелис, след като прекараха няколко месеца в Канада. Двамата се отказаха от кралските привилегии и задължения в края на март тази година и решиха да се преместят в Америка заедно със сина си Арчи. Двойката създаде своя благотворителна организация, която ще бъде официално основана след като приключи пандемията и бъдат разрешени събиранията на много хора на едно място.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !