На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Джони Деп призна за използването на наркотици

отпечатай новината

30.06.2020 11:03 | Видян 1265 пъти

Джони Деп призна за използването на наркотици

Джони Деп призна, че е използвал халюциногенни гъби по време на връзката си с Амбър Хърд. В нов епизод от делото между двамата бивши съпрузи, в съда се чу как актьорът моли асистента си да му намери „хапчета за щастие“ и от „онова бялото нещо“ само дни преди датата, на която Хърд твърди, че Деп я е ударил.

В момента 57-годишната звезда съди издателската група на таблоида „Sun“ за това, че са публикували фалшива новина през 2018 година, наричайки го „бияч на жени“. Статията се базира на обвинения, направени от Хърд, която твърди, че Деп е бил агресивен през по-голямата част от брака им. Актьорът категорично отрича това.

По време на изслушването в съда адвокатите на „Sun“ поискаха съдията да отхвърли иска на Деп, казвайки, че той не е споделил за наркотиците, които е поръчал в Австралия. Според Адам Уолански, който представлява издателската група, клиентът му притежава съобщения между Деп и асистента му. Разговорите са били предадени от адвоката на Амбър Хърд.

На 7 март звездата пише „Може ли да бъда екзалтиран отново?“. Според адвоката на защитата, това е кодова дума за екстази и не се случва за първи път. На същия ден Деп отново изпраща съобщение, в което иска „още от бялото нещо веднага“, което адвокатът твърди, че е било кокаин.

Г-н Уолански казва, че последвалите съобщения показват, че Деп се ядосва, че наркотиците не могат да му бъдат осигурени. В следващия разговор се разбира как актьорът казва на асистента си, че сам ще се погрижи за всичко и иска някакви телефонни номера.

Тогава асистентът на Деп пише, че ще осигури нещата. „Взимам ги от човек, който работи по филма, не от професионален дилър. Ще ти го донеса“. Джони отговаря, че не иска лекция относно наркотиците. Според Уолански, именно Амбър Хърд се е опитала да говори с бившия си съпруг за пороците и това съобщение се отнася за нея.

Адвокатът добавя, че всичко това се случва само ден преди предполагаемата атака срещу Хърд. Той твърди, че злоупотребата е имала пряко влияние върху Джони и затова той е реагирал по този начин срещу Амбър. Според показанията на актрисата, Деп я е нападнал след като е изпил няколко хапчета с червено вино.

Адам Уолански твърди, че актьорът не е бил искрен пред съда, твърдейки че спорът между него и бившата му съпруга е бил за предбрачен договор, който Хърд не е искала да подпише. Базирайки се на съобщенията и факта, че Деп не е споменал наркотиците, адвокатът поиска делото срещу „Sun“ да бъде спряно.

Защитникът на Джони пък заяви, че той не е скрил нарочно употребата на забранени вещества, а просто е сметнал, че това не е важно за делото. „В момента не говорим за употребата на наркотици от страна на г-н Деп“.

Амбър Хърд и Джони Деп се запознават през 2011 година по време на снимките на „The Rum Diary“ и се женят през февруари 2015-а. Само година по-късно обаче Хърд получава ограничителна заповед срещу Деп и го обвинява в домашен тормоз. Двойката се развежда през 2017-а, а актрисата получава 7 млн. долара, които дарява за благотворителност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !