Кураж не е да имаш сили да продължиш,...

Кураж не е да имаш сили да продължиш, а да продължиш,...

Кортни Кардашян търси начини за отслабване след изолацията

отпечатай новината

30.06.2020 14:05 | Видян 712 пъти

Кортни Кардашян търси начини за отслабване след изолацията

Напълнели сте заради изолацията, търсите начини да се движите повече и да отслабнете... Е, не сте само вие. Има много известни личности, които признаха, че са се поотпуснали, седейки вкъщи и резултатът на кантара определено не им е харесал. Да вземем например Кортни Кардашян, която сподели, че е качила малко над 2 килограма и половина.

Участвайки в рубриката „Wednesday Wellness“ на популярен влогър в YouTube, тя разказа какво прави сутрин, за да отслабне.

„Аз правя фастинг, затова не мога да ям преди 11 часа“, призна 41-годишната звезда пред Стефани Шепърд.

Кортни разкри подробности за периодичното гладуване, като изтъкна, че то подобрява метаболизма, намалява възпалението и спомага за намаляване на килограмите.

Здравословното хранене е приоритет номер едно в режима на модела. В него има много зеленчуци и биохрани.

Риалити звездата признава, че със сестра ѝ Клои често си похапвали вредна храна, но вече след появата на децата и напредване на възрастта трябва да мислят какво поглъщат и да се грижат за фигурата си.

Кортни посочва, че когато не прави фастинг, обича да започва деня си със зелено смути, с което получава витамини и минерали, даващи ѝ енергия.

„Трябва да приемам моите витамини, но не и на празен стомах, ето защо ги взимам под формата на смути“, коментира още тя.

Основните съставки на смутитата на звездата са авокадо, банан, както и спанак. Тя предпочита да набляга и на безглутеновите храни през деня.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !