Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Тони Стораро: Жоро Илиев ме спаси от сигурна смърт

отпечатай новината

30.06.2020 12:13 | Видян 2300 пъти

 Тони Стораро: Жоро Илиев ме спаси от сигурна смърт

„Малко съм сърдит на Азис”. Това сподели в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо поп фолк звездата Тони Стораро. И обясни, че причина да е обиден на Азис е това, че той отказал да дойде на сватбата на сина му Фики Стораро.

„20-годишно приятелство не може да се захвърли по този начин. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели. Дай Боже, един ден да се срещнем и да си споделим някои неща”, каза още Тони Стораро.

Той сподели, че често хората го мислели за надут, но това категорично не било вярно. „Аз съм много добър човек – като малко дете съм”, признава певецът.
Той сподели, че е получавал паник атаки. „Благодаря на Бога, че те изчезнаха преди 4-5 години”, каза Стораро.

Що се отнася до професионалния му път, певецът сподели, че мечтае всеки голям музикант в България да има собствен оркестър. Това давало на изпълнителя самочувствието, че наистина върши работата си, както трябва.

Тони Стораро призна и за случка с шефа на ВИС 2 Георги Илиев. Оказва се, че преди години певецът е бил в смъртна опасност, но е бил спасен от покойния бизнесмен.  "Г-н Илиев, лека му пръст, беше добър човек", спомни си Човека глас. "Преди години бяхме у тях. Вместо да вляза в тоалетната, съм влязъл в сауна и тя се заключи.

Почнах да викам за помощ, задушавах се, беше много топло. Той ми отвори вратата и ме пита какво правя там", каза Стораро. "Когато се говори, че са лоши хора, то това не е така - видял съм много добри неща от него, той беше джентълмен. Те бяха лоши помежду си. С мен са били добри, давали са ми бакшиши и са се държали добре", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !