Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лятната визия на Кейт Мидълтън с флорални мотиви

отпечатай новината

01.07.2020 15:06 | Видян 1432 пъти

Лятната визия на Кейт Мидълтън с флорални мотиви

Лятото е вече в разгара си. С покачване на температурите търсим по-светли и леки дрехи, с които да ни е комфортно, когато излизаме навън. Например роклите, които са предпочитан избор за жените. Но кои модели са най-актуални?

Наскоро Кейт Мидълтън се върна към официалните си задължения след изолацията, като посети детски хоспис в град  Норич. За визитата си тя бе заложила на лятна рокля с флорални мотиви. С веобразно деколте и леки буфан ръкави, тя изглежда страхотно. При това е от тънка материя, която със сигурност остава приятно усещане на кожата.

Съпругата на принц Уилям, която е патрон на East Anglia's Children's Hospices, е съчетала роклята на марката Faithfull the Brand, която е с дължина до глезените, с бежови еспадрилки.

Херцогинята на Кеймбридж се включи в засаждането на растения заедно с децата и показа, че дрехата, която е избрала, е изключително удобна за ежедневието.

„Винаги съм толкова впечатлена от семейства като вашето, особено когато трябва да преживея всичко това по време на карантина. Вие проявявате такава сила и храброст. Вие сте такова вдъхновение за всички нас. Повече хора в страната трябва да се срещнат със семейства като вас“, каза Кейт на едно от семействата, с което се срещна в хосписа.

Ето още няколко рокли с флорални мотиви от гардероба на Кейт Мидълтън, които ще ви вдъхновят за вашата лятна визия:

Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !