Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Щерката Вергов заби гадже адаш на баща си

отпечатай новината

07.07.2020 17:27 | Видян 1537 пъти

Щерката Вергов заби гадже адаш на баща си

Дъщерята на Юлиан Вергов стана пълнолетна преди няколко седмици и го сюрпризира с официално гадже. За първи път младата Алена демонстрира пред баща си връзка с представител на противоположния пол. Крайно любопитно е, че момчето е адаш на актьора – и то като него се казва Юлиан.

Доскоро наследницата на Вергов не си позволяваше да се появява публично в компанията на момче. Тя дори предизвикваше клюки, защото е мъжкарана – кара скейтборт, носи само панталони, харесва раздърпани ризи и тениски и на моменти кара хората да се чудят има ли нещо женствено в това момиче.

Малко след 18-ия си рожден ден обаче Алина изненадващо разкри, че не само е истинско момиче, но и вече има гадже.  Приятелят ѝ е съвсем млад, вероятно студент, за когото всички се шегуват, че е избиран по името – Юлиан като звездния си „тъст”. Не е ясно как се обръща към него Алена и дали го нарича „Юли”, както всички наричат нейния татко.

Според запознати, това е първото сериозно гадже на момичето, което за разлика от много свои връстници никога не е било любовчийка. Младата госпожица Вергова до момента се е движила основно с други момичета или на момчета, с които я свързва единствено страстта към скейтборда и актьорската работа.

Известно е, че тя смята да наследи професията на баща си, има участие във филм и вече се обучава за актриса. Вероятно звездата на Народния театър има огромно влияние над дъщеря си, защото освен че избира същото професионално поприще, Али се е влюбила и в момче с неговото име.

Дотук обаче приключват приликите между Юлиан-старши и неговия млад „зет”. По информация на „Уикенд” гаджето на Алена няма никакви планове за изяви пред камера. Нещо повече – той предпочита да стои зад обектива и да снима. За своите двайсетина години вече има сериозни фотографски попадения, основно в сферата на портретите. Освен това е природолюбител и си пада по планинарството.

Извън тези хобита се е насочил към доброволческия труд в международна организация, чрез която млади хора работят благотворително по различни образователни програми с цел опазване на мира на планетата. По линия на тази организация момчето е изкарало наскоро лагер в английския град Дърам.

Съдейки по общата информация за младия Юлиан, Вергов би трябвало да е доволен от избора на дъщеря си за гадже. В действителност обаче като всеки родител той бил притеснен за момичето, а и проявявал ревност, твърдят запознати. Али е единствената му дъщеря и актьорът цял живот я е гледал като принцеса.

Ще е нужно много повече от доброволчески труд в Англия, за да благослови връзката на което и да е момче със своята скъпа наследница.    



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !