Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Диана Любенова си прибра американския мъж

отпечатай новината

10.07.2020 16:39 | Видян 2725 пъти

Диана Любенова си прибра американския мъж

Диана Любенова и американският продуцент Лес Уелдън са отново заедно.

Те са възобновили отношенията си преди повече от 10 месеца след дълга раздяла. Потвърждение за това са и общите им снимки от неговия профил. Последната му публикация е от май, когато двамата са били до Боянския водопад.

Диана и Лес изглеждат щастливи и усмихнати. Преди това в профила му отсъстваха техни семейни снимки, а той се беше отбелязал като необвързан. Диана никога не е коментирала раздялата им. Двамата имат 9-годишна дъщеря София, която е на седмото небе от щастие заради събирането на родителите си.

Ренесансът на връзката им се отразява доста добре на Диана, която буквално сияе, пише Галерия. Актрисата видимо се е подмладила и е свалила 7-8 килограма. С Лес се разделиха през 2018 година като злите езици говорят, че причина е изневяра от страна на продуцента. Явно Диана все пак му е простила. Връзката й с Лес започва преди 16 години. Запознават се на вечеря, организирана от Башар Рахал.

Дълго време Диана се страхува да заживеят заедно. В крайна сметка те се събират под един покрив и заживяват на пъпа на София, в сграда, строена през 30-те години на миналия век. Преди Лес актрисата имаше връзка с колегата си Борис Панкин.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !