Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган предадена от най-добрата си приятелка

отпечатай новината

14.07.2020 12:10 | Видян 1733 пъти

Меган предадена от най-добрата си приятелка

Понякога най-добрите приятели стават най-лоши врагове и много скоро херцогинята на Съсекс ще трябва да изпита това върху себе си. След конфликт с блогърка от афроамерикански произход, дизайнерът Джесика Мълроуни се превръща в персона нон грата, губейки работата си и приятелството си със снахата на кралица Елизабет.

Според слуховете Меган Маркъл отдавна искала да спре да общува с някогашната си най-добра приятелка, а расисткият скандал бил просто повод да го направи веднага.

Напълно опустошена, Джесика се опитала да се свърже с Меган, но безуспешно – съпругата на принц Хари сменила телефонния си номер и забранила на майка си да отговаря на обаждания.

Общите приятели поясниха на Мълроуни, че ако Маркъл реши да скъса връзки с някого, значи е завинаги. Ситуацията с бащата на херцогинята Томас Маркъл е точно потвърждение за това.

Осъзнавайки, че няма какво повече да губи, дизайнерката реши да напише книга и да поговори за дългогодишното приятелство с Маркъл, започнало в Канада, където актрисата участва в сериала „Костюмари“.

Биографията обещава да бъде бестселър. Смята се, че именно Джесика е запознала Меган с принц Хари и ѝ е помогнала да се присъедини към кралското семейство.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !