5 причини да се освободим от сутиениете

Сутиените съществуват още от Древна Гърция. А сега...

Нанси Карабойчева разкри името на...

Носителката на титлата "Мис България" за 2013...

Измама ли лиши Бритни от децата ѝ?

отпечатай новината

15.07.2020 14:22 | Видян 557 пъти

Измама ли лиши Бритни от децата ѝ?

Бивш фотограф на Бритни Спиърс, който е бил част от нейния вътрешен кръг от приятели, сподели писмо в социалните мрежи, което 38-годишната певица написала преди много години.

Андрю Г. публикува няколко видеоклипа в TikTok, които моментално привличат вниманието на феновете на Бритни Спиърс.

„Следя движението #FreeBritney и смятам за свой дълг да говоря. Работих с Бритни през 2008 г. По това време станахме близки приятели. Бяхме на турне, прекарвахме заедно всеки ден. И тогава тя ми даде това писмо“.

Андрю отбеляза, че „пазителите“ на Спиърс „унищожили“ писмото, но той успял да направи копие преди това. В него Бритни пише за себе си в трето лице и в началото на съобщението обсъжда интервю с бившия си съпруг Кевин Федерлайн, в което много внимание било отделено на личния ѝ живот.

Според певицата тя се е развела със съпруга си по искане на адвокатите си, които казали, че самият Кевин ще подаде молба за развод рано или късно, така че по-добре тя да е първа.

Певицата написала, че през 2008 г. нейните деца – синовете ѝ Джейдън и Шон, са били взети от нея чрез измама. В момента момчетата живеят със своя баща.

„Никой не знае истината... Тя беше измамена и децата ѝ бяха отнети.“ По думите на фотографа, Бритни е много щедър човек и би трябвало да получи уважението, което заслужава.“
 
В писмото Спиърс обяснявала, че била измамена за попечителството и това е просто една финансова измама. Тя ще бъде контролирана, докато „плаща на хората“. Много фенове на звездата вярват в същото. Миналата година, когато Бритни беше в психиатрична болница, те стартираха движението #FreeBritney, настоявайки певицата да си върне свободата и финансовата независимост. Тази година условията за попечителство трябваше да бъдат преразгледани, но поради пандемията заседанията бяха отложени.
 
Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !