Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гришо пребори коронавируса

отпечатай новината

15.07.2020 15:01 | Видян 1205 пъти

Гришо пребори коронавируса

Григор Димитров официално пребори коронавируса. Преди месец първата ни ракета беше дал положителна проба за вируса, след като участва на турнира в Белград, организиран от Новак Джокович. Гришо беше първият от състезателите, които потвърдиха, че са болни, а след него положителни проби дадоха самия Джокович, Борна Чорич и още други треньори и играчи.

Димитров започна надпреварата в Сърбия доста колебливо и прекъсна участието си още след първия двубой. Тогава се заговори, че проблемът е в горещото време, но по-късно стана ясно, че тенисистът е заразен с COVID-19. Това предизвика лека паника както в Белград, така и в родния Хасково, където Гришо беше само няколко дни преди пробата.

Новината за положителния резултат сподели самият Григор в социалните мрежи. Именно сега, само месец по-късно, той потвърди, че вече е излекуван и се чувства добре. Димитров се лекуваше в Монако, където беше поставен под карантина. Първата ни ракета благодари за подкрепата на феновете и заяви, че с нетърпение очаква да се върне на корта.

Гришо спомена, че се готви усилено за US Open, което е чудесна новина за всички нас. До последно не се знаеше дали той ще замине за Америка, но явно вече се чувства добре и е в кондиция за борба.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !