Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Динко Динев отмени сватбата на синa си с Ася от София ден и нощ

отпечатай новината

15.07.2020 16:24 | Видян 2143 пъти

Динко Динев отмени сватбата на синa си с Ася от София ден и нощ

Строителният предприемач Динко Динев отмени сватбата на втория си син Георги, която трябваше да стои през август в Свети Влас.

До последно наследникът му й неговата годеница - актрисата и модел Калина Шопова, която стана известна на зрителите с ролята си на Ася от сериала „София ден и нощ“ се  колебаеха дали да се венчаят след месец или да отложат тържеството. След разпоредбата на здравния министър, че не е желателно да събират повече от 30 души на сватба заради коронавируса, взели решение да отложат празненството, тъй като били разпратили покани до над 200 души. Всички те получили предупреждение, че сватбата се отлага за неопределено време.

Освен това бащата на младоженеца Динко Динев и петата му жена Даниела дадоха положителен резултат за Ковид-19 в началото на юли.

Очакваше се сватбата на  Калина и Георги да се превърне в събитието на годината. Тя трябваше да се състои в един от ресторантите на яхтеното пристанище на Диневи, а на нея да пеят нашия чужди звезди.

Младоженците искат да пристигнат с яхта и да се венчаят в марината, а  булката да блести в скъпа дизайнерска рокля. Калина Шопова издаде пред „Галерия“ дни преди да отложат сватбата, че са подготвили много изненади за гостите, но не иска да ги издава, за да ги сюрпризира.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !