Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Джони Деп искал да изпише името на жена си с урина

отпечатай новината

16.07.2020 11:13 | Видян 1181 пъти

Джони Деп искал да изпише името на жена си с урина

Актрисата Амбър Хърд се оплакала, че бившият й съпруг Джони Деп се опитал да изпише името й с урина по стените и по килима в дома им. Историята изплува по време на съдебния процес по делото за клевета, заведено срещу нея от Деп, съобщава британският Mirror.

Думите на Хърд е предал свидетел – бившият иконом на семейството Бен Кинг. Актрисата му разказала, че мъжът й безцеремонно се изпикал първо пред къщата им, а след това и вътре, опитвайки се да изпише името й, докато се разхождал напред-назад. Кинг обаче подчертава, че не е намерил следи от урина в дома. Той добавил, че често е бивал свидетел на скандалите на двойката и на това как Амбър се мъчела да провокира актьора. По думите му, тя била способна да изпразни две бутилки вино на вечер. Кинг сравнява кавгите в семейството с инфантилни ученически караници.

По-рано в съда беше представена снимка на заспалия Джони Деп с дънки, омазани със сладолед. Звездата от „Карибски пирати“ твърди, че фотографията е направена от Хърд, за да го унизи. Той бил уморен след 17-часов работен ден, ето защо заспал неусетно.

Деп подаде иск за 50 милиона долара срещу Хърд за статия в таблоида The Sun, в която тя се обявява за жертва на домашно насилие. Тогава и бившата съпруга на актьора Ванеса Паради, и бившата му годеница Уинона Райдър го защитиха, твърдейки, че той е миролюбив човек и не е способен на грубости. През февруари тази година в Мрежата изтече разговор, в който актрисата Амбър Хърд признава, че е посягала на мъжа си.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !