Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Звезди аплодират 6-годишно момче, спасило живота на сестра си

отпечатай новината

18.07.2020 10:28 | Видян 2145 пъти

Звезди аплодират 6-годишно момче, спасило живота на сестра си

Известните личности аплодират 6-годишно момче за геройската му постъпка. Детето е успяло да спаси живота на сестра си, която е била нападната от куче.

Само преди дни Ники Уокър използва социалната мрежа Instagram, за да разкаже историята на 6-годишния ѝ племенник Бриджър. Тя споделя, че момченцето е защитило сестра си от атаката, поставяйки своето тяло пред нейното. „Той каза, че ако някой трябва да умре, то това трябва да е той“, пише лелята под снимка на Бриджър и малката му сестричка.

Ники добавя, че атаката се е случила на 9 юли, при която момчето е получило няколко ухапвания по лицето и главата, но е успяло да грабне сестра си, с която да избягат от кучето. От публикацията на лелята става ясно, че Бриджър е посетил болница, от която вече е изписан и се лекува у дома. 

Уокър искаше историята да достигне до отбора на „Отмъстителите“, за да могат те да покажат своята подкрепа към един истински герой. Тя се обърна към Марк Ръфало (Хълк), Том Холанд (Спайдърмен), Крис Хемсуърт (Тор), Робърт Дауни-джуниър (Железния човек), Крис Еванс (Капитан Америка) и много други. 

Само няколко часа по-късно публикацията постигна своята цел и събра положителни коментари от множество звезди. Крис Евънс направи специално обръщение към Бриджър, казвайки на момчето, че е гордост за семейството си. Актьорът обеща да изпрати щита на Капитан Америка като подарък. „Знам, че възстановяването може би ще е тежко, но като знам историята ти, смятам, че ще се справиш с него без проблем“.

Марк Ръфало също отговори на молбата и написа, че уважава постъпката на детето. „Истинският кураж е да знаеш кога трябва да направиш нещо, независимо дали ще се нараниш“, написа актьорът, изиграл Хълк. От семейството на Бриджър казват, че Том Холанд, Хю Джакмън, Закари Леви и Роби Амел също са се свързали с момчето. 

Освен екипа на „Отмъстителите“, други актьори също поздравиха 6-годишния герой за постъпката му. Ан Хатауей беше една от първите звезди, които споделиха историята и написа, че се надява някой ден да е почти толкова смела, колкото Бриджър. Октавия Спенсър и Ванеса Морган също се включиха с позитивни коментари. 

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !