Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кандидат-кмет и мед.-сестра се борят за Мис Плеймейт 2020

отпечатай новината

22.07.2020 09:54 | Видян 1720 пъти

Кандидат-кмет и мед.-сестра се борят за Мис Плеймейт 2020

Вече са ясни част от заниманията на тазгодишната реколта плеймейтки. Една от претендентките е кандидат-кметицата от Момин проход Диана Габровска, която се прочу с провокативните си снимки. Сред нейните конкурентки са медицинска сестра, специалистка по дигитален мениджмънт, студентки, танцьорки и изкусителки, работещи зад граница.

Любопитен факт е, че една от претендентките за титлата Мис Плеймейт „не е точно момиче“.

Организаторите дават заявка, че тази година подборът е шокиращ.

Имената и лицата на ентусиастките ще станат ясни по време на парти в оборотно заведение в Слънчев бряг този петък от 23 ч. Събитието ще се проведе спрямо изискванията за сигурност покрай новия коронавирус, затова достъпът изисква предварителни резервации.

От последния петък на юли до първата седмица на ноември надпреварата между претендентките за Playmate of the Year 2020 традиционно ще се води с всякакви средства по време на купони из страната, в специални предавания и в социалните медии.

Победителката ще бъде излъчена есента и ще бъде окичена с ръчно изработена корона от бутикови бижута. Освен това Мис Плеймейт 2020 ще подкара чисто нов автомобил, ще грабне чек за 20 000 лв и подаръци от спонсорите на конкурса.

Припомняме, че миналата година голямата награда отиде в ръцете на модела и инфлуенсър Михаела Тодорова. Тогава чаровната блондинка от Казанлък беше на 21 години. В интервю за „Плейбой“ тя спомена, че се надява на кариера в киното. Тодорова планира да се занимава сериозно и със семейния си бизнес, който е в сферата на земеделието. Редовият зрител я помни и от участието й в кулинарната надпревара „Черешката на тортата“, където се събра с повелителя на Колелото на късмета Къци Вапцаров и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !