Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Паркинсон подтикнал Робин Уилямс към самоубийство

отпечатай новината

24.07.2020 09:53 | Видян 770 пъти

Паркинсон подтикнал Робин Уилямс към самоубийство


Биографията на автора Дейв разкрива неизвестни досега подробности от живота на известния актьор Робин Уилямс, който отне живота си през 2014 година.

По време на снимките на Нощ в музея 2 през 2014 г., само месеци преди да реши да се самоубие, Робин е бил нещастен. Той бил диагностициран с болестта на
Паркинсон, поради която не можел да си спомни текста, страдал от киселини и безсъние.

Гримьорът му, Чери Минс, разкрива, че тези месеци са били изключително трудни за Робин.
„Предложих му да се върне към стендъп комедията, за да си възвърне самочувствието, но той отказа. Всяка вечер ми казваше, че вече не е забавен", каза тя.

През 2016 г. съпругата му Сюзън написа книга, наречена „Терористът в мозъка на моя съпруг“, в която тя описа състоянието на Робин.

„Робин ставаше все по-уморен. Маската на пациент с болестта на Паркинсон винаги присъстваше и гласът му отслабваше. Треперенето на лявата му ръка беше непрекъснато. Мразеше да не може да намери думите, които искаше в разговорите. Той страдаше от ужасно безсъние", пише тя.

Сюзън споделя още, че през последните месеци от живота си актьорът често оставал замръзнал в легнало положение, неспособен да се движи или да изпълнява нормални житейски функции.

Източник: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !