Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Камерън Диас: Изолацията с дете беше рай

отпечатай новината

27.07.2020 11:48 | Видян 982 пъти

Камерън Диас: Изолацията с дете беше рай

„Изолацията с дете бе просто истински рай“. Това призна Камерън Диас във видеоинтервю за шоуто на Джими Фалън. Актрисата, която стана майка през декември, разкри подробности за това как с мъжа ѝ се справят с отглеждането на детето.

Холивудската звезда разкри, че малката Радикс расте толкова бързо, че всеки ден е различна. По думите ѝ, тя чак сега разбира това, защото приятелите ѝ са я посъветвали да се възползва от всеки един момент, прекаран с дъщеричката ѝ.

„Тя не е същото бебе, което беше вчера. Къде отиде вчерашният ден? Вчера буквално го няма, днес е нов ден, а утре ще бъде нов ден, в който тя ще бъде съвсем различно бебе “, коментира Диас.

Актрисата посочва още, че се чувства изключително добре в ролята на майка и е радостна, че може да гледа как детето ѝ се променя с всеки изминал ден.

„Просто е прекрасно. Това е най-доброто нещо, което се случи с Бенджи и мен. Толкова сме щастливи“, добави Камерън.

Говорейки пред „The Tonight Show“, актрисата, която не смята скоро да се връща на екрана, разказа още, че обича да пее песнички на бебето, като тази на симпатичния Елмо от „Улица Сезам“ е любима на детето.

„Това е лудо. Тя обожава това! Когато сме в колата, Бенджи свири кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а малките ѝ крачета ритат… и аз си казвам:„ Да, това е моята дъщеря!“, казва щастливата майка.

Камерън Диас и половинката ѝ Бенджи Мадън станаха родители в началото на януари 2020 г. Двамата все още не са показвали момиченцето в социалните мрежи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !