Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери отново отмени сватбата си с Орландо Блум

отпечатай новината

28.07.2020 11:56 | Видян 922 пъти

Кейти Пери отново отмени сватбата си с Орландо Блум

Орландо Блум и Кейти Пери всеки момент ще станат родители, но също така още през зимата те искаха да вдигнат сватба, която не стана, заради пандемията от коронавирусната инфекция.  Знаменитостите прецениха да отложат тържеството за по-добри времена. Двамата решиха да се бракосъчетаят в Япония това лято. Според Mirror, плановете им няма да се сбъднат и този път, заради опасността да се заразят с COVID-19.

„Вие може нищо повече да не планирате за 2020 г., защото тези планове ще се променят съвсем скоро. Ние просто искаме да ни се роди здраво бебе. Всеки е длъжен да живее сега от седмица за седмица“, коментира Кейти Пери.

Съвсем наскоро певицата излезе в ефир с журналиста Хауърд Стърн. Тя подчерта, че сватбата определено ще се състои в бъдеще. Кейти също даде да се разбере, че  тя и Орландо няма да имат специални привилегии за бебето им. „Когато се роди това дете, за него няма абсолютно да има никакво значение дали майка му е Кейти Пери. То, както всички новородени деца, ще бъде загрижено за едно нещо – „да се храни“, каза певицата.

Кейти също така похвали Орландо, че я е спасил в борбата ѝ с депресията. “Той е единственият, който успя да се справи“, каза попзвездата. „Той е идеален за мен.“


Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !