Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

5 неща, които разбираме от новата книга за Меган и Хари

отпечатай новината

28.07.2020 16:35 | Видян 2518 пъти

5 неща, които разбираме от новата книга за Меган и Хари

За враждата между Меган и Кейт, Хари и Уилям и всички останали преплитания между кралската четворка се говори от началото на връзката на принца с Маркъл. Но както във всеки друг конфликт и тук трудно може да се каже със сигурност кой е прав и кой не.

Книгата “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, която представи версията на херцозите на Съсекс, дава светлина на няколко факти, които до сега не бяха разкривани.

Всичко, което сме чували до сега, е вярно – Хари и Меган са се срещнали заради обща приятелка, но сега разбираме, че химията по време на първата им среща била толкова силна, че само три часа, след като се видели, двамата вече уреждали втората си среща за следващия ден.

Тогава и Хари се влюбил в Меган: авторите на книгата посочват, че той бил сигурен, че ще се ожени за нея още на втората среща.

След това Хари имал таен Instagram акаунт, с който си комуникирал с новата си приятелка. Профилът носил името SpikeyMau5, което било създадено с вдъхновение от прякора на принца Spikey, с което се обръщали понякога към него в двореца, както и от името на любимия му диджей DeadMau5.
Уилям ядосал брат си с предупредителна реч преди предложението за брак на Хари

Думите, които най-много афектирали младия принц, били: “Възползвай се от колкото време ти е нужно, за да опознаеш това момиче.”

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !