Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Борис Джонсън обяви война на килограмите

отпечатай новината

28.07.2020 17:03 | Видян 1161 пъти

Борис Джонсън обяви война на килограмите

Британският премиер Борис Джонсън поведе лично нацията в битка с излишните килограмите. Той даде пример със себе си, като разкри, че не излиза от фитнеса, след като пребори коронавируса.

Британското правителство обяви в понеделник кампания "По-добро здраве" с намерението да се справи с "бомбата с часовников механизъм на затлъстяването".

Програмата предвижда забрана на тв реклами за полуготови храни преди 21 часа часа, прекратяване на промоциите от типа "плати едно, вземи второто безплатно" и въвеждане на изискване за означаване на калориите в блюдата, предлагани в заведенията.

"От дълго време исках да отслабна и като много други хора се боря с теглото си - ту отслабвам, ту наддавам на тегло. Но откакто се възстанових от коронавируса, съм постоянен във фитнес заниманията", казва Борис Джонсън във видеоклип, който разпространи в Туитър.

"Свалих поне шест килограма, после свалих още, но когато постъпих в интензивно отделение сериозно болен, бях доста над нормата в теглото...бях прекалено пълен", каза премиерът.


Източник: Marica.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !