Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Близки до принц Уилям и Кейт: Разтлаха червения килим за Меган

отпечатай новината

30.07.2020 10:11 | Видян 1480 пъти

Близки до принц Уилям и Кейт: Разтлаха червения килим за Меган

През август излиза книгата „В търсене на свобода: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство“ на журналистите Омид Шорби и Каролин Дюран. В нея писателите ще говорят за конфликта в кралското семейство, който най-вероятно е свързан със силна кавга между 38-годишната Меган Маркъл и 38-годишната Кейт Мидълтън. Някои теми, без да чакат публикуването на биографията, вече  излизат в пресата, като получават и коментар от близки на заинтересованите.

Така приятели на Кейт Мидълтън и принц Уилям защитиха херцозите на Кеймбридж, отбелязвайки, че двойката винаги е била мила с Маркъл. Според източници на Daily Mail херцозите на Кеймбридж са направили всичко възможно, за да накарат американската актриса да се чувства добре в кралското семейство. „Разтлаха червения килим за Меган“, казват близки до Кейт и Уилям.

Приятелите им добавят още, че при пристигането на Маркъл във Великобритания са я посрещнали с отворени обятия и веднага са я поканили да отседне в имението им в Норфолк, където за Меган било  подготвено специално вегетарианско меню.

И в навечерието на сватбата на херцозите на Съсекс, Кейт и Уилям организирали ергенско парти за булката, на което поканила всички свои приятели.
Според близките на херцозите на Кеймбридж, Меган не е била толкова отзивчива. Така от няколко години тя отказвала на Кейт да се присъедини към компанията, за да гледат заедно тенис мач.

В книгата се говори още, че причините за раздялата между двете семейства са не толкова съпругите, колкото самите братя. Първата среща на двете дами наистина не минала добре, но това било, защото не се познавали добре. Меган също така не била подготвена за нападките на местната преса и съответно очаквала повече подкрепа от страна на Кейт Мидълтън, която така и не получила.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !