В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Футболистка №1 се сгоди на плажа

отпечатай новината

30.07.2020 16:30 | Видян 969 пъти

Футболистка №1 се сгоди на плажа

Футболистка номер 1 на България за последните четири години Евдокия  Попадинова ще се жени. 20 годишната нападателката бе изненадана от своя приятел Кайл. Американският бизнесмен изненада българското хубавица с годежен пръстен на плажа.

Кайл падна на колене на пясъка край Атлантическия океан. Щом видя бижуто, Еви не сдържа емоциите си и веднага отговори утвърдително. „Моя винаги и завинаги. Очаквам световни пътешествия, много приключения и цял живот заедно", написа щастливецът.  

Кайл е роден в Ню Йорк, но живее градчето Форт Майерс във Флорида. Там се и запознават, където Евдокия бе звезда в отбора на местния университет. Двамата са заедно вече близо две години. Тази пролет най-добрата ни футболистка официално се дипломира като вишистка.

По повод годежа свекървата на Еви организира изпращане на бъдещите младоженци, които се местят да живеят в Европа. Американецът бил добре посрещнат и от родата на българката.  Попадинова заведе бъдещия взет в родното си градче Хаджидимово по коледните и Новогодишни празници.

Кайл опита от нашенските гозби, както и от нощния живот на София и останал впечатлен от българската култура пише „България Днес“. Самата Еви признава, че Кайл е страхотно момче, и въпреки че е зает с бизнеса си, почти не изпуска мач на нападателката.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !