Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Зак Ефрон е секси и брадато татенце

отпечатай новината

31.07.2020 13:19 | Видян 1507 пъти

Зак Ефрон е секси и брадато татенце

Той играеше шантав тийнейджър в „High School Musical“ и бе мускулестият спасител на плажа  в „Baywatch“. Изградил образа си на лошото момче, което дамите на различна възраст харесват, днес Зак Ефрон има напълно различна визия. Заради своето шоу „Down to Earth“, той трябваше да пусне брада и се превърна в „татенце“.

„Направо си е брадато татенце“, „Доста по-възрастен изглежда“, „Харесвам го и така – секси татенце“, пишат последователи на звездата в социалните мрежи.

Сега 32-годишния Ефрон пътува по света и се запознава с природните особености и различни култури и нрави. След премиерата на предаването с неговото главно участие, много жени бяха шокирани от външния му вид. Там той е с доста дълга и гъста брада, рошав перчем и за тяхна радост – ходи често без горнище, за да покаже мускулестото си тяло.

Ако сравним по-стари снимки на актьора и сегашните му, ще видим каква огромна разлика има. За снимките той е заякнал доста и определено привлича повече зрители, отколкото слабата фигура на пътешественика Беър Грилс.

„Това татенце ме разгорещява“, пише жена, гледала първите епизоди на „Down to Earth“, в което предстоят още изненади с него.  

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !