На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Брад Пит отново в дома на Джоли

отпечатай новината

03.08.2020 14:03 | Видян 1206 пъти

Брад Пит отново в дома на Джоли

След като Брад Пит бе забелязан да излиза от къщата на бившата си съпруга Анджелина Джоли се заговори, че двамата са изгладили отношенията помежду си. Подобна информация явно е истина, тъй като 56-годишният актьор все по-често е засичан в къщата на майката на децата му в Лос Анджелис.

Отново актьорът бил видян да излиза от дома ѝ със синя тениска, носил е ръкавици за мотор в бяло и сива каска, както и слънчеви очила.
Започват да се появяват и информации, според които двамата могат да се съберат отново в името на децата.

След развода им през 2016 г. двамата започнаха тежка битка за родителските права. „Те можеха да общуват нормално единствено през адвокати“ – разказва Mirror.

По време на карантината  техният гняв като че ли премина и според източници, близки до звездите, двамата напълно са се помирили. За това принос има и семейния психолог, който са посещавали.

Сега Брад често се вижда с децата си. Според информация на  Entertainment Tonight, Пит и Джоли сега възпитават децата си заедно, но намеренията им стигат единствено дотам.

„Брад и Анджелина преминаха през дълъг път, за да могат накрая да се грижат заедно за децата си. Те не смятат да се събират. Всяко тяхно общуване се свежда до разговори за децата.

Актьорите решиха да живеят близо един до друг, за да могат наследниците им да имат възможност да се срещат и с двамата си родители. В последно време те живеят в дома на Анджелина“, споделя източникът.

Съвсем скоро в интервю за британския Vogue Джоли коментира раздялата си с актьора.
 
Източник: tialoto
Снимка: BGNES


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !