Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Шон Пен се венча за 28-годишна на тайна церемония

отпечатай новината

03.08.2020 17:35 | Видян 1127 пъти

Шон Пен се венча за 28-годишна на тайна церемония

Холивудският ас Шон Пен има повод за наздравица. Звездата от „Милк“ каза заветното „да“ на приятелката си – 28-годишната модел и актриса Лейла Джордж. С красавицата Пен е заедно от 2016 г. насам, а ръката й е поискал с бляскав сапфирен пръстен, който си подхожда с неговата златна халка.

На романтичната церемония са присъствали само най-близки приятели и роднини на двойката. Първа за сватбата проговори Ирена Медавой, съпруга на продуцента Майк Медавой.

"Така щастливи сме, че Лейла Джордж и Шон Пен се ожениха. Обичаме ви. Благодарим, че сме като семейство, ти си като син на Майк, на седмото небе сме, че намери своята сродна душа и истински партньор", написа екзалтираната Ирена в социалните мрежи. Поздравления двойката получи още и от добрия приятел на Пен - Джош Бролин. „Честита сватба, влюбени гълъбчета! Приветстваме този красив брак на Шон и Лейла“, отбеляза актьорът.

Самите младоженци все още не са коментирали разходката си до олтара. Двамата и досега ревностно пазеха съвместния си живот далеч от любопитните светлини на прожекторите. Мълчание по темата пази и известния баща на Джордж – актьорът Винсънт Д'Онофрио, който е само с година по-възрастен от настоящия си зет. Самият той също избягва да говори публично за връзката на дъщеря си.

Това е трети брак за Пен. За първи път той вдигна сватба с Мадона през 1985 г., но бракът им продължи едва четири години. През 1996 г. актьорът се разходи до олтара и със звездата от „Къща от карти“ Робин Райт. Заедно те имат две деца – дъщеря Дилън, която е с година по-голяма от Лейла, и Хопър, който е с година по-малък от нея.

След развода му с Райт през 2010 г., холивудският ас бе спряган с имена като Скарлет Йохансон, моделът Джесика Уайт и Чарлийз Терон, с която Пен има двугодишна връзка. Според спекулациите, двамата дори са стигнали до годеж, но така и не си размениха халки.

59-годишният младоженец е признавал през годините, че е „труден“ в личния си живот, тъй като осъзнава, че е „сложен човек за харесване от разстояние“. Въпреки това е категоричен, че Джордж го познава по-добре от самия него. „Това не означава, че винаги ми харесват нейните възприятия за мен“, намига още звездата.

Източник: Monitor

Снимка: FilmMagic

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !