Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Игрите на 90-те ни радват отново на нов фестивал

отпечатай новината

05.08.2020 14:53 | Видян 612 пъти

Игрите на 90-те ни радват отново на нов фестивал

Да ни припомни всички игри, познати ни от детството – с тази задача се заема новата фестивална платформа „Игрите на 90-те“. Първото издание на проекта ще се проведе като фестивал във фестивала.

Това ще се случи в рамките на Summer vibes festival, който се провежда на 8-ми и 9-ти август във Видин. По време на двата фестивални дни, между 16:00 и 20:00 часа около крепостта Баба Вида ще бъдат обособени 7 специални терена.

Там, деца и родители ще могат заедно да играят на федербал, дама, ластик, криеница, дърпане на въже, пиян морков и шоколад. Игрите ще се провеждат при стриктно спазване на епидемичните мерки – на всяко поле ще има дезинфектант за играчите, а пособията, които се използват, също старателно ще бъдат дезинфекцирани преди всяка нова игра.

За бъде максимално лесно за малчуганите, ще бъдат поставени табели с правилата на игрите, а на терен ще има и рефер.

За най-активните, които са се включили в повече игри ще има специални награди за участието- значки, медали и други подаръци.

Summer vibes festival подготвят и концертна програма с едни от най-големите звезди на България – Дара, Павел и Венци Венц, Йоана, Монти и Петя Алекса. Събитието включва музикална работилница, в която вокални педагози ще дадат първи стъпки в пеенето в сценичното поведение на посетителите на фестивала.

Тя е насочена към младото поколение. Паралелно с това хореографи ще изнесат уроци по танци в стиловете R’nB, free dance и други популярни танци за малките посетители на фестивала.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !