Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мулан с премиера в стрийминг платформа

отпечатай новината

07.08.2020 09:48 | Видян 742 пъти

Мулан с премиера в стрийминг платформа

Дългоочакваната игрална версия на „Мулан“ ще направи световната си премиера първо онлайн. Това съобщиха от „Дисни“, след като месеци наред отлагаха „рождената дата“ на филма на големия екран.

„Мулан“ ще тръгне в стрийминг платформата на компанията - Disney +, още в началото на следващия месец – на 4 септември. Освен абонамента, феновете, които искат да изгледат заглавието, ще трябва да заплатят допълнителни 29,99 долара.

„Предоставя ни се възможност да представим този невероятен филм пред по-широка публика, за която понастоящем е невъзможно да посещава киносалоните, като същевременно се надяваме да направим бъдещия абонамент за платформата по-стойностен и атрактивен“, обясни изпълнителният директор на „Дисни“ Боб Чапек.

Според изявлението на компанията, в страните, в които Disney+ не функционира (такава е и България), ще има премиера на голям екран, която ще съвпадне като дата с представянето на „Мулан“ онлайн.

Според Чапек "експериментът" с "Мулан" ще предостави "доста интересна" информация за желанието на потребителите да се "бръкнат" за 30 долара за ново стрийминг заглавие.

Припомняме, че преди пандемията студиата обикновено изчакваха 90 дни след излизането на екран на водещите си филми, преди да ги пуснат дигитално. Само преди седмица обаче този модел бе разколебан, тъй като холивудската компания Universal подписа споразумение с най-голямата верига киносалони в света AMC. Според документа, продуцентското студио ще има право да изтегли свое заглавие от киноафиша само 17 дни след премиерата му, след което да го представи онлайн.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !