Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пласидо Доминго: Никого не съм насилвал!

отпечатай новината

07.08.2020 11:12 | Видян 707 пъти

Пласидо Доминго: Никого не съм насилвал!

Световноизвестният испански оперен певец Пласидо Доминго, който през 2019 година беше обвинен в сексуални посегателства, отново отхвърли обвиненията по свой адрес.

Маестрото твърди, че се е променил, след като пребори новия коронавирус.

"Аз се промених. След като се разбра, че имам COVID-19, аз си обещах, че когато се възстановя, ще се преборя да измия петното от името си. Никога през живота си не съм насилвал никого. И това ще го повтарям, докато съм жив!", заявява развълнувано музикантът в интервю пред италианския вестник "Република".

79-годишната звезда се радва, че е върнал гласа си.

"Това, че отново възвърнах гласа си, беше истинско чудо, споделя оперният ас. А само преди 2-3 месеца не бях сигурен дали отново ще мога да пея.", каза той.

Доминго прекарал в изолация в дома си в Акапулко дълго време и това му дало възможност да размисли над много неща. Сега той желаел да се върне към нормалния си начин на живот, но това не било лесно заради обвиненията в сексуални посегателства, които бяха отправени срещу него.

"Тези неверни твърдения дестабилизираха семейството ми и мен самия. Те ми причиниха повече страдания от самия вирус. Сега аз не мога да пея в някои държави, като в САЩ и в моята страна Испания. А това във всички случаи не е изборът на моята публика, която непрекъснато ми изразява своята подкрепа. Но какво да се прави, такъв е животът", коментира още музикантът.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !