Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Марс ни тресе яко до 23 април догодина

отпечатай новината

09.08.2020 23:48 | Видян 967 пъти

Марс ни тресе яко до 23 април догодина

На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен (където е луната сега) – огън в огън, като имаме един месец да се подготвим за неговото завихряне на страсти, конфликти и вражди, което ще наблюдаваме навръх революционната дата 9 септември. Тогава войнстващата планета, която пречи на всичко и на всички, когато тръгне на обратно, става ретроградна. Знак за събаряне, разрушение, противопоставяне, бунт, разпад, късане на връзки.

Още по-неприятното е, че тази картина ще се комбинира с ретроградността на двете други най-силни планети. Юпитер – господарят на късмета, наградите, признанието, до 13 септември също е ретроградна и то в друг рогат и опак знак – Козирога. Сатурн, който доминира властта и тайните, също е ретрограден чак до 29 септември. Само напомняме, за да разбере какво виждаме покрай това обратно движение – той е в тази позиция от 11 май.

Винаги астролозите дават 3-5 дни толеранс за навлизане и излизане на планетата от позициите й. Какво се случи тогава? На 7 май започнаха разкритията на Васил Божков за властта, които размътиха, с последвалите записи, снимки, акции и протести обстановката на фалшива стабилност у нас.

Недобрите новини не спират дотук. Защото още другата седмица – официално на 15 август, ретрограден става и мощният господар на промените Уран. През септември той също е в опозиция, като остава в насрещното ни движение чак до 14 януари.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !