Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Кейт Мидълтън е опустошена заради книгата за принц Хари и Меган Маркъл

отпечатай новината

10.08.2020 13:09 | Видян 1283 пъти

Кейт Мидълтън е опустошена заради книгата за принц Хари и Меган Маркъл

Биографията „Намиране на свобода“ все още не е попаднала по рафтовете, но вече стана обект на разгорещени спорове.
Позовавайки се на надеждни източници, репортерите Омид Скоби и Каролин Дюран хвърлят светлина върху съперничеството на херцозите на Съсекс с кралското семейство, довело до Мегзит.

Много внимание се обръща на херцозите на Кеймбридж. Отбелязва се, че принц Хари се е почувствал обиден от брат си Уилям след забележката му за бързината на сватбата с Меган Маркъл, но Кейт Мидълтън никога не се е скарвала със снаха си – защото никога не е била приятелка с нея.

Друг кралски експерт, Андрю Нортън, казва пред австралийското списание New Idea, че Кейт се чувства „опустошена“ от враждата, обхващаща кралското семейство: „Кейт несъмнено беше силно засегната от конфликта между Хари и Уилям. Тя е разстроена“.

Писателят Фил Дампиер добави, че синовете на принцеса Даяна все още общуват, но определи разговорите им като „неестествени и трудни“. Издаването на книгата може напълно да унищожи остатъците от тяхното приятелство и да причини непоправими щети и на двете семейства.

И въпреки че Хари и Меган отричат, че са споделяли каквато и да е било информация с авторите на „Намиране на свобода“, Дампиер е уверен, че те мълчаливо са се съгласили с всичко. В противен случай двойката веднага би съдила Скоби и Дюран, както направиха с британския таблоид.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !