Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бандерас с коронавирус навръх 60-ия си рожден ден

отпечатай новината

11.08.2020 13:48 | Видян 1286 пъти

Бандерас с коронавирус навръх 60-ия си рожден ден

Любимецът на няколко поколения киномани – Антонио Бандерас, съобщи, че е заразен с новия коронавирус. Това той направи навръх юбилея си - днес актьорът посреща своя 60-и рожден ден.

Звездата от "Маската на Зоро" призна, че ще му се наложи да празнува под карантина. И допълни: "Чувствам се сравнително добре, просто малко по-уморен от обикновено, но уверен във възстановяването възможно най-скоро. Следвам медицинските инструкции, чрез които се надявам да преодолея инфекцията, от която страдам."

Актьорът обясни, че ще се възползва от времето на изолация, за да чете, пише и да почива. "Ще продължавам да правя планове, да започна да придавам смисъл на своите 60 години, в които пристъпвам, зареден с желаня и мечти", написа в социалните мрежи още Бандерас.

Роден в Малага, Испания, малкият Антонио вижда себе си като бъдещ футболист. Травма на крака на 14-годишна възраст обаче прекратява бъдещето му като спортист и тласка прочутия като Мачото на Холивуд актьор именно към киното. Днес той е лауреат на награда „Гоя“, Европейските филмови награди (познати още като европейските оскари), номиниран е за „Сатурн“, „Еми“ и три награди „Златен глобус“.

Кариерата му всъщност започва с Педро Алмодовар и филмите Laberinto de pasiones (1982), „Матадор“, La Ley del deseo (1987), „Жени на ръба на нервна криза“ и „Ела, завържи ме!“. Впоследствие се премества в САЩ, за да участва в американски филмови продукции. Първото му участие в холивудски филм е през 1992 г. в „Кралете на мамбото“.

През 1993 г. участва в отличения с награда „Оскар“ филм „Филаделфия“. Следващата година си партнира с Том Круз и Брад Пит в „Интервю с вампир“. През 1995 г. се появява в няколко големи холивудски продукции, включително и в главната роля във филма на режисьора Робърт Родригес – „Десперадо“.

Една от ролите, с които актьорът е най-добре познат на публиката, е превъплъщението му в героя бандит Зоро във филмите „Маската на Зоро“ (1998) и „Легендата за Зоро“ (2005).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !