Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Готвачът на принц Чарлз и Брад Пит запретва ръкави във Фермата

отпечатай новината

12.08.2020 11:47 | Видян 961 пъти

Готвачът на принц Чарлз и Брад Пит запретва ръкави във Фермата

Шеф Илиян Кустев, готвил през годините за имена от ранга на принц Чарлз, Маргарет Тачър и Брад Пит, ще прекрачи прага на „Фермата“ през новия сезон. От 5 септември българският кулинар със световен успех, ще смени атмосферата на собствения си ресторант и петзвездните хотели с тежкия живот в стопанството.

Основната тема на шоуто тази година ще бъде „Пътят на една мечта“ - мотив, който цели да вдъхнови и зрителите, и участниците да изпитат заедно волята си за промяна.

„Реших да участвам във „Фермата“, защото искам да разбера как ще се справи градското момче, тоест аз, с това предизвикателство. Аз съм много луда глава, правил съм много неща. Не ме е страх и от работата - строил съм, доил съм. Но ми е интересно как ще се държа психически, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, за да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна мечта, реализирана наскоро и потопена от пандемията“, отбелязва Кустев.

Експериментатор в кухнята, той елегантното съчетава модерните европейски течения с изтънчения източен привкус. Презентациите на сложните рецепти носят авторския му почерк, а умелият микс между стилове и продукти превръща ястията му в шедьоври.

„В кулинарията добиваш опит и качества, които на друго място трудно можеш да придобиеш. Смятам, че креативността, на която залагам в работата си, ще ми помогне и във „Фермата“. Искам да видя как в предаването от нищо можем да направим нещо. Естествено ще има трудности, ама то и в живота има.“, така накратко шеф Кустев описва своята стратегия.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !