Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пепел от рози с ново издание

отпечатай новината

12.08.2020 17:27 | Видян 663 пъти

Пепел от рози с ново издание

Понякога повикът на сърцето е по-силен от всички догми. Очаквайте ново издание на романа с печата на издателство „Хермес“. Известен модел на художници и фотографи, Шей Морисън изобщо не се притеснява да показва тялото си, когато става въпрос за истинско изкуство. Поканата на майка й, която скоро се е омъжила повторно, да им гостува за уикенда, обърква живота на младата жена.

Запознанството на Шей с доведения й брат – пастора Ян, е колкото комично, толкова и шокиращо. Ян е невероятно красив, но не одобрява начина й на живот. Наранена от отношението му, тя решава да го прелъсти, за да му докаже, че дори един пастор не може да устои на прелестното й тяло.

Шей не предполага, че ще попадне в собствената си клопка, изтъкана от слабост, страст и любов...Сандра Браун е автор на 70 бестселъра на New York Times. Тя е единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията. Има над 75 публикувани романа и над 80 милиона копия на книгите си в цял свят. Заглавията й са преведени на 34 езика.

През 2008 г. е обявена за майстор на трилърите, най-голямото признание от Международната асоциация на писателите на трилъри. Получава наградата „Lifetime Achievement Award“. Това са само една малка част от отличията й. Сандра Браун е истински феномен в света на любовните романи и романтични трилъри. Милиони читателки са подвластни на неустоимата романтика на творенията й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !