Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Мюзикъл посветен на лейди Ди с премиера по Netflix вместо на Бродуей

отпечатай новината

14.08.2020 12:04 | Видян 1221 пъти

 Мюзикъл посветен на лейди Ди с премиера по Netflix вместо на Бродуей

Нов мюзикъл за принцеса Даяна ще бъде заснет без публика и ще бъде излъчен по Netflix в началото на 2021 г., преди премиерата на Бродуей, съобщи Variety. Това ще бъде първият случай, когато премиера на мюзикъл в Интернет ще изпревари живия му показ на сцена пред зрители. Режисьор на спектакъла е Кристофър Ашли, а в главната роля е британската актриса и певица Джина де Ваал.

Театрите на Бродуей остават затворени заради епидемията от новия коронавирус. Това е наложило дебюта на шоуто в стрийминг платформата. "Много сме развълнувани най-накрая да споделим шоуто с почитателите на театъра по цял свят. Макар представленията на живо да не могат да бъдат заместени, за нас е чест да се включим в качествената продукция, която Netflix осигурява на абонатите си по света", казват продуцентите на спектакъла.

Премиерата на мюзикъла "Даяна" беше насрочена за 31 март тази година, но беше отложена след затварянето на театрите на Бродуей заради пандемията. Предпремиерните представления вече бяха започнали през март.

Шоуто, състоящо се от 23 композиции, проследява запознанството на принц Чарлз и Даяна, връзката им преди брака, сватбата им и техния съвместен живот до развода. Живата премиера сега е насрочена за 25 май 2021 г. По-късно представлението ще бъде показано и на сцената на театър Longacre в Ню Йорк.

Източник: Monitor

Снимка: thedianamusical.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !