Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Принц Хари бил бесен на реакцията на кралското семейство при смъртта на принцеса Даяна

отпечатай новината

11.08.2020 12:37 | Видян 1137 пъти

Принц Хари бил бесен на реакцията на кралското семейство при смъртта на принцеса Даяна

Кралски експерт припомни стара травма в кралското семейство. Според  Дънкан Ларкомб, херцогът на Съсекс е бил изключително недоволен от начина, по който кралското семейство реагирало на новината през 2008 г. за смъртта на майка му. Ще припомним,  че лейди Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година.

„Хари беше бесен, че съветниците на баща му направиха изявление. Видях неговия вътрешен неразрешен гняв поради липса на контрол върху казаното... Той винаги имаше желание да контролира собствената си съдба“, каза Ларкомб. Какви точно думи вбесили принц Хари, кралският експерт все пак не уточни.

Според официалната версия принцеса Даяна и нейният приятел Доди ал Файед, пътували заедно, загинали по вина на папараците, които ги подгонили с автомобила. Съдът постанови, че става въпрос за непредумишлено убийство. Много фенове на лейди Ди и до днес смятат, че тя е била убита по молба на кралското семейство.

През 2008 г. принц Уилям и принц Хари официално обявиха, че са съгласни с присъдата и са благодарни на съдията и съдебните заседатели за свършената работа, която струва на Обединеното кралство 6,5 милиона паунда.

Почти 20 години най-малкият син на лейди Ди се опитва сам да се справи с болката от загубата, но в крайна сметка не без подкрепата на брат си се обърна към професионална помощ.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !