бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Отгледани от вълци на Ридли Скот с премиера на 4 септември

отпечатай новината

14.08.2020 16:43 | Видян 818 пъти

Отгледани от вълци на Ридли Скот с премиера на 4 септември

Българската премиера на “Отгледани от вълци“  е на 4 септември по HBO GO, когато на стрийминг ще бъдат достъпни първите три епизода. Главни герои на фантастичния сериал на майстор-разказвача Ридли Скот са два андроида. Татко и Майка отглеждат човешки деца на мистериозна новооткрита планета.

Докато колонията е на път да бъде разкъсана от религиозни различия, андроидите ще разберат, че да контролираш вярванията на хората е трудна и опасна задача. Сериалът е с премиера на 4 септември. Какво да очакваме от първите три епизода: След като Земята става необитаема, андроидите Майка (Аманда Колин) и Татко (Абубакар Салим) изграждат ново селище и семейство с човешки ембриони на планетата Kepler-22b.

Дванадесет години по-късно е останало само едно дете - Кампион (Уинта МакГрат), а пристигането на междузвезден кораб с оцелели хора, бива прието като заплаха от Майка. ЕПИЗОД 102: Пентаграма- След конфронтация със землянина Маркъс (Травис Фимел), Майка (Аманда Колин) открива и отвежда пет от децата от кораба в своето селище.

Докато Майка, Татко (Абубакар Салим) и Кампион (Уинта МакГрат) се приспособяват да живеят с родените на Земята деца, Маркъс се бори да оцелее сам на Kepler-22b.ЕПИЗОД 103: Виртуална вяра -След като децата от Земята се разболяват, Кампион решава, че Майка ги трови и започва да планира бягство. Докато Майка и Татко се опитват да докажат противното, хората от кораба планират как да  спасят децата си.

Ридли Скот режисира първите два епизода от общо 10-те. Сред актьорите са Аманда Колин (Отдел Q: Конспирация на вярата), Травис Фимел (Викинги), Абубакар Салим (Джеймстаун), Матиас Варела  (Наркос), Феликс Джеймисън (Игра на тронове), Яйво Уонг (Rogue One: История от Междузвездни войни, Господарка на злото 2).


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !