Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Даяна Ханджиева: Влизам във Фермата, за да преборя егото си

отпечатай новината

17.08.2020 13:08 | Видян 1675 пъти

Даяна Ханджиева: Влизам във Фермата, за да преборя егото си

Красивата звезда от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства във „Фермата“. Въпреки че няма личен опит с живота на село, актрисата смело влиза в риалити приключението, което стартира на 5 септември по bTV.

Темата на шести сезон на най-гледаното телевизионно шоу е „Пътят на една мечта“ - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

В следващите месеци Даяна ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. „Влизам във „Фермата“, защото искам да мога повече, да знам повече и да имам увереността, че мога да се справя с всичко сама“, казва 26-годишната актриса.  

В момента Даяна е на кръстопът и търси себе си. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. „Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко“, казва Ханджиева.

Освен като самокритична млада жена, по време на кастингите на риалити шоуто Даяна се представила като искрен човек и смел играч, готов да се хвърли във всяка битка. „Не знам дали мога да спечеля „Фермата“, но искам да опитам. Харесвам много шоуто, защото то има висока стойност“, казва тя.

Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември,по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !