Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Карди Би с рокля от бандани

отпечатай новината

19.08.2020 13:14 | Видян 1088 пъти

Карди Би с рокля от бандани

Карди Би продължава да ни показва, че и по време на пандемия може да изглеждаме чудесно.

В момента изпълнителката е затворена у дома заради рестрикциите, наложени за предотвратяване на коронавируса, но това не ѝ пречи да преподава уроци по стил на своите фенове. Рапърката не изпуска нито една възможност, за да превърне двора си в моден подиум, а семейството ѝ пък става нейният личен фотограф.

В събота, 15 август, Карди публикува снимка на новата си рокля, която е направена изцяло от цветни бандани. Дизайнерът на този нестандартен тоалет е Наташа Зинко. Въпреки че кърпите за глава се превърнаха в нещо съвсем обикновено през последните години, роклята на рапърката е далеч от ежедневното облекло.

Цветовете бяха най-различни – от лилаво, през лаймскозелено до бебешкосиньо. Банданите успяха да очертаят всяка една извивка на тялото на Карди, а аксесоарите ѝ бяха също толкова впечатляващи. Тя заложи на бели сандали на токчета, дизайнерска чанта от „Birkin“, която цветово се съчетаваше с една от банданите. Прическата ѝ пък беше една дълга плитка, в която бяха вплетени още кърпи за глава.

Само преди седмица Карди пусна новото си парче „WAP“, в което си партнира с Megan Thee Stallion. Двете рапърки направо взривиха социалните мрежи със своите тоалети, които варираха от бельо в животински принтове до еднакви корсети и наметало в различни цветове. Във видеото участваха и редица звезди, сред които Нормани, Наоми Кембъл, Розалия и Кайли Дженър.

Парчето успя да се продаде в 500 хиляди копия само за седмица, а Карди благодари на феновете си за огромната подкрепа.

Източник: tialoto





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !