Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Бившата на Фицата: Не знам какви сме точно

отпечатай новината

22.08.2020 09:40 | Видян 3191 пъти

Бившата на Фицата: Не знам какви сме точно

"Не сме във връзка с Филип, не сме партньори. Истината е, че не знам какви сме точно в момента. Но между нас няма драма, скандали и болка. Има само огромна любов." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" красивата Севинч Ибрахим, заради която популярният актьор Филип Аврамов се разведе с жена си - актрисата Милена Спиридонова.

"Истината е, че той е изключително ангажиран с "Аврамов дом", който ще отвори на рождения си ден - 9 септември - строи къщата, снима филми, аз от своя страна съм с дъщеря ни и се отдалечихме. Почнахме да прекарваме повече време сами, отколкото заедно. Но никога не сме се карали, не сме имали скандали и дори не сме говорили на тази тема", уточни още Севинч.

"И двамата достатъчно сме преживяли и в личен, и в професионален план, затова не е добре да си създаваме допълнителни проблеми, просто се радваме на хубавите моменти и това е", сподели Ибрахимова. Колкото до това, че Филип Аврамов се е върнал при жена си, певицата сподели: "Дори и да е така, аз винаги ще уважа неговия личен избор. Любовта ни е прекалено голяма, за да изисквам присъствието му до мен постоянно, а не е и нужно", категорична е Севинч.

Красивата певица и медицинска сестра от "Пирогов" се появи в живота на Филип Аврамов преди повече от три години. Тогава той за първи път призна пред "България Днес", че е бил честен с бившата си съпруга, влюбен е в Севинч, чака дете от нея и иска да се разведат. "Никога не съм лъгал, разделих се с Милена, тъй като имах чувства към Севинч. Не ми е приятно да съм обект на клюки, най-малкото е обидно за жената до мен и за бившата ми съпруга, и за двете ми деца", лаконичен бе Фицата.

Малко след това се роди и бебето Ана, което вече е на три години. За Севинч Ибрахим в музикалната гилдия говорят като за Майка Тереза. Още като дете тя губи две сестри. Били близначки, едната починала, другата я гледали вкъщи, тъй като имала тежко увреждане. Сестра й отдавна не е сред живите, но заради огромните грижи, които полагат за децата си, Севинч гледа на родителите си като на истински герои.

Освен двете сестри, които губи, тя има по-голям брат, който я запалва по рока. Мести се от Плевен в София и си казва: "Искам Бог да ме заведе там, където ще съм полезна". Озовава се пред "Пирогов". Влиза и пита за работа. Вземат я като санитарка. Вече завършила специалност, тя става медицинска сестра в детското отделение на болницата. Когато децата отварят очи след операции, често виждат първо нея и я наричат "мама". Филип Аврамов се впечатлява не само от външността на певицата, а и от характера й.

"Тя няма нищо общо със себичните и вгледани основно в себе си мои колежки", сподели ни преди време той. Само след дни Севинч отново ще се върне в "Пирогов" след майчинството, готова е и с музикалните си проекти. Помним я от конкурса на Слави Трифонов "Пей с мен", където бе в отбора на Миро. През 2012 г. Миро я взе в отбора си в "Гласът на България", където бе ментор. Младата певица след това избра именно Миро да стане кръстник на малката Ана. "С него ни свързва Бог и любовта към него", обясни тогава Севинч Ибрахим.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !