Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Нина Добрев разпуска с любимия в Мексико

отпечатай новината

25.08.2020 12:44 | Видян 1738 пъти

Нина Добрев разпуска с любимия в Мексико

Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени сподели как е прекарала уикенда, като качи няколко снимки в своя профил в Instagram. От тях виждаме, че тя е била в Тулум, Мексико - едно страхотно кътче за релакс на много известни личности.

Звездата от дневниците на вампира показа, че харесва роклите с флорални мотиви, снимайки се с такава в двора на хотела. После, отивайки на плажа, тя не пропусна да сподели кадри с банските, които е избрала - в бяло и синьо.

Папараци са уловили актрисата и гаджето й Шон Уайт да се разхождат по плажа, прегръщайки се влюбено. Там Нина носи друг модел бански в две части, върху който е сложила къси шорти и широка ризка в същия цвят. Любимият й пък е само по къси панталони.

След играта на плажен волейбол, която Добрев и гаджето й са направили с приятели, двамата са се осамотили в луксозната си стая. Там актрисата се снима на леглото и разкри, че в следващите няколко дни смята да работи от нея.

Преди няколко дни Нина сподели в социалните мрежи, че настоява за справедливост по случая с чернокожата Бриона Тейлър, която бе убита от полицаи.

"Често чернокожите жени, убити от полицаи, биват забравяни. Нека потърсим справедливост за Бриона и семейството й. Нека да произнесем името й", написа тя.

Източник: tialoto





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !