Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

И Луиза Григорова ще замрази стволови клетки на бебето

отпечатай новината

26.08.2020 17:15 | Видян 997 пъти

И Луиза Григорова ще замрази стволови клетки на бебето

Красивата актриса Луиза Григорова, която е в осмия месец от бременността с първата си рожба, разкри на своите последователи в социалната мрежа, че със съпруга й са решили да замразят стволови клетки на бъдещото си дете.

„...Изобщо в ежедневието ни непрекъснато получаваме шансове за ново начало, да започнем на чисто, да направим живота си по-добър. Днес искам да ви споделя за една нова стъпка в живота ни. След много проучване, четене, срещи, консултации с лекари и приятели, с Марти решихме, че ДА, ще съхраним стволови клетки на нашето бъдещо дете“, пише актрисата в своя профил във Фейсбук и търси съвет от почитателите си относно банката, която с Мартин Макариев са избрали.

„Нашето мнение е, че след като светът, но в случая основно медицината, напредва така стремглаво, ние трябва да бъдем в крак с нея. За да изберем точно банката, на която да се доверим за тази доста важна стъпка в живота ни, не стигнаха ден и два. Много време четохме, срещахме се с хора и в крайна сметка Cells4Life ни спечелиха по всички параграфи“, доверява звездата на МГТ „Зад канала“.

Новината има стотици прочитания и доста мнения – както положителни, така и не толкова. „Интересно ми е да разбера какво е вашето мнение за съхраняването на стволови клетки? Вие направихте ли го (ще го направите ли)?“, задава генералният въпрос актрисата. Повечето читатели приветстват решението на семейството, някои обаче изказват съжаление, че не всеки има финансова възможност да си позволи такава стъпка.

Наследникът на Луиза и Мартин се очаква да проплаче в края на септември.


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !