Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Брад Пит залюби младо гадже

отпечатай новината

28.08.2020 10:21 | Видян 2342 пъти

Брад Пит залюби младо гадже

Многобройните фенки на холивудския ас Брад Пит останаха разочаровани от новината, че той си е хванал ново гадже.

Според информация на в. „Дейли Мейл“ актьорът е започнал връзка с 27-годишния модел Никол Потуралски.

Тя говори пет езика, възпитава един син и ръководи организация за защита на акулите между появите си на подиума и позирането за фотосесии. Тя гради успешна модна кариера в родната си страна – Германия.

За искрата между Потуралски и звездата от „Имало едно време в Холивуд“ се заговори, след като папараци ги уловиха заедно на среща в Южна Франция. Те са заснети дори как слизат заедно от частния самолет на 56-годишния секссимвол на летището „Льо Кастелет“.

Смята се, че Никол ще прекара време с Брад в имението „Шато Миравал” – имот, който актьорът закупи за сумата от 67 милиона долара през 2011 г.

„Те се целуваха и Брад беше много внимателен към нея. Бяха на публично място, но изглежда той нямаше нищо против хората да го видят. Тя е истинска красавица и очевидно е много по-млада от него”, издаде източник пред в. „Дейли Мейл”.

Интересен факт е, че според редица фенове Никол има поразителна прилика с бившата съпруга на Брад – холивудската звезда Анджелина Джоли.

Припомняме, че бракоразводният процес на Бранджелина бе финализиран през април 2019 г. Наскоро Джоли разкри причината в интервю за сп. Vogue. По думите на актрисата, тя се е решила на такава крачка заради благополучието на децата си.

„Някои хора се възползваха от моето мълчание и децата трябваше да четат лъжи за себе си в медиите. Но аз непрекъснато им напомням, че те знаят собствената си истина и могат да мислят със собствените си глави“, каза красавицата и добавя, че децата й са „много смели и силни млади хора“. Тя не съжалява за решението да прекрати отношенията си с Пит.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !