Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Сериозни предизвикателства и...

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена...

Криси Тейгън снима видео полугола и бременна

отпечатай новината

29.08.2020 10:14 | Видян 1539 пъти

 Криси Тейгън снима видео полугола и бременна

Доскоро Криси Тейгън показваше свои снимки по бански, на които си личеше, че има леко коремче. Никой обаче не предполагаше, че тя е бременна с третото си дете, защото тя винаги е твърдяла, че не се срамува да показва извивките си след раждането на сина и дъщеря си. Сега, когато тя обяви официално новината, все по-често я виждаме да си прави фотосесии у дома, за да има спомен от всеки ден, в който тялото й се променя.

Застанала в своята баня, съпругата на певеца Джон Леджънт позира пред огледалото, за да заснеме видео, в което показва колко много е пораснал коремът й.

В клипа, който звездата качи в своята история в Instagram тя е полугола, наметнала се с бяла ленена роба, която прикрива гърдите й.

"Как е възможно това?", коментира тя по повод това, че бъдещото й детенце расте много бързо.

До момента Криси не е коментирала кога се очаква да роди, но според запознати, бебето трябва да проплаче през март 2021 година. Дотогава тя няма да спира да споделя в социалните мрежи как се чувства.

Малко след като съобщи радостната новина, Тейгън бе засипана с критики по свой адрес. Поводът за тях стана операцията, с която я премахна имплантите си в гърдите. Тогава тя сподели с феновете защо я предприела и показа снимки от болницата. Сега обаче последователите й недоумяват защо се е подложила на подобна интервенция, когато е била бременна.

"Направих си рутинния тест за бременност, който се прави преди операция. Пишеше, че е негативен. Но не беше негативен", коментира моделът в опит да се защити. По нейните думи, тя не е знаела, че е бременна, защото имала репродуктивни проблеми и двете й деца са заченати ин витро.

"Толкова много години си правя тест почти всеки месец, молейки се да видя позитивен тест един ден... Никога преди не е бил позитивен. Така че, на сутринта, в деня, в който Джон издаваше новия си албум, той се събуди в 3 часа, заради участието си в предаването "Good Morning America". И аз си казах, че трябва да си направя редовния тест, за да бъда разочарована. Не бях разочарована", пояснява Криси и признава, че научавайки, че е бременна много се изплашила, а радостта й дошла по-късно.

Криси Тейгън и Джон Леджънт са щастливи родители на две деца - момиченце Луна и момченце Майлс. Те още не са обявили с какъв пол искат да е третият им наследник, но посочват, че каката вече се вълнува за него, докато баткото още е малък и не разбира какво точно се случва.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !