Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ново звездно приятелство: МЕГЗ, Александра Петконова и гаджето на Сами Хосни

отпечатай новината

30.08.2020 10:05 | Видян 3346 пъти

Ново звездно приятелство: МЕГЗ, Александра Петконова и гаджето на Сами Хосни

Ново звездно приятелство се оформя в родния хайлайф. Миглена Каканашева, Александра Петканова и Мила Савова - по известна като половинката на Сами Хосни от “Фермата” могат все по-често да бъдат засечени заедно.

Първо миналата седмица дамите излязоха да се позабавляват заедно в нашумял Софийски ресторант. От сторитата им стана ясно, че пиха шотове и се радваха на спираща дъха гледка от 32рия етаж на ресторанта. С тях бяха и Дани Петканов, Сами Хосни и други техни приятели.

Мегз дори качи снимка, озаглавена “Sex and the city”. Вчера вечерта последва нова доза забавление и сторита. Мегз качи разтапящи клипче на Дани Петканов и сина му Габриел. А Александра и половинката на Сами Хосни - Мила споделиха кадри от луксозна локация с басейн и вътрешен фонтан, на която новите хайлайф приятели вечерят и се забавляват.

Припомняме, че МЕГЗ и семейство Петканови бяха много близки още в Биг Брадър, когато тя беше един от най-големите защитници на Александра и връзката им. Но какво точно е събрало трите звезди заедно все още не е съвсем ясно и предстои да разберем. Очевидно е , обаче, че те си прекарват повече от добре заедно.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !