БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Джиджи Хадид с бременна фотосесия

отпечатай новината

30.08.2020 09:24 | Видян 1818 пъти

Джиджи Хадид с бременна фотосесия

Джиджи Хадид сподели първи снимки от бременността си и спокойно може кажем, че чакането си заслужаваше.

В серия от три поста в социалните мрежи звездата, която очаква първото си дете от приятеля си Зейн Малик, публикува няколко стилни снимки, показвайки наедрялото си коремче. Хадид трябва да роди след по-малко от месец.

Фотосесията е заснета през юли, а стилистът зад перфектната визия е Габриела Карефа-Джонсън. Гримът на бъщедата майка пък е направен от Ерин Парсънс. "Оценявам това време. Благодарим за любовта и милите пожелания. Никога няма да забравя създаването на тези специални снимки с моите приятели", написа Хадид в Instagram.

Под един от фотосите супермоделът беше сниман от по-близко разстояние, което позволи на феновете да видят наедрялото й коремче. "Растящ ангел", написа звездата. Това е първият път, в който Джиджи споделя толкова много снимки от бременността си. Преди месец тя само загатна как върви процеса, но заяви, че ще пази повечето около бебето в тайна.

"Не смятам, че това е най-важното нещо в момента", казва тя в интервю. Звездата по-скоро иска да насочи вниманието на медиите към продължаващата пандемия от коронавирус, както и към проблемите в Америка и протестите, започнали заради расовото неравенство в страната. Хадид добави, че не бърза с новините около бременността, защото иска да изпита всичко спокойно и да се наслади на момента.

Все пак, супермоделът зарадва феновете си с няколко кратки новини, споделяйки какво най-много яде, коя физическа дейност й липсва и показа снимки от ремонтирания си апартамент в Ню Йорк, където най-вероятно ще се премести с Малик, когато бебето се появи. Източник до двойката споделя, че звездите нямат търпение да станат родители.

"И двамата започнаха да четат книги за родители, обмислят каква ще е детската стая и избират заедно мебели и дрехи", казва източникът. Той добавя, че бъдещите родители са по-близки от всякога.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !