Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Новата на Брад е омъжена с дете

отпечатай новината

01.09.2020 13:21 | Видян 1417 пъти

Новата на Брад е омъжена с дете

Новината за новата приятелка на Брад Пит, която е доста по-млада от него, бързо се разпространи в интернет. Преди дни той и Никол Потуралски бяха забелязани да отиват в лятната резиденция Шато Миравал, медиите "гръмнаха" за връзката им. Няколко дни по-късно, след като двамата са си отпочинали хубаво в южната част на Франция, актьорът е забелязан да напуска Париж.

Aктьорът е носел розова шапка, която много прилича на тази, с която красавицата, с която го уловиха, носи на една от последните си снимки в Instagram.

Според фенове, 27-годишният модел има същите черти като Анджелина Джоли и най-вероятно той вижда в нея по-младо копие на бившата си съпруга.

По информация на световните медии, холивудската звезда и Потуралски излизат от близо девет месеца, но искали да опазят колкото се може повече връзката си в тайна. Най-вероятно заради интереса към тях, Пит е решил да пътува сам и дори не изпратил новата си изгора на летището.

"Двамата се запознаха чрез общи познати, но когато започнаха да излизат заедно не казаха на никого. Дори някои от най-тесния им кръг приятели разбират за връзката им едва сега. Брат беше много дискретен, защото не искаше да развали добрите си отношения с Анджелина, като истински я убеждаваше, че може да се справи със съвместното попечителство над шестте им деца", съобщава източник на "Entertainment Tonight".

Предполага се, че романсът между Брад и Никол започва още през ноември миналата година. След като за пореден път го питат за това дали излиза с някой, той отговаря шеговито пред "Nеw Yоrk Timеs":

"Нe знaм тoчнo c кoлкo жeни ce твърди, чe cъм имaл oтнoшeния прeз пocлeднитe двe-три гoдини, нo тoвa e лъжa".

И докато Брад Пит отдавна е разведен и нищо не го спира да има нова любов, за красавицата се знае, че е разделена със съпруга си, но по документи все още се води омъжена. Тя има и 7-годишен син, с който живее в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !