Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ариана Гранде с нова прическа за есента

отпечатай новината

02.09.2020 15:47 | Видян 1875 пъти

Ариана Гранде с нова прическа за есента

Скоро не бяхме виждали Ариана Гранде на участие. Заради пандемията, певицата трябваше да се самоизолира и прави сама прическите си. В последните няколко месеца тя заложи на по-голяма дължина и кафяв цвят на косата, но ето, че е време за промяна.

Както някои свои колеги, изпълнителката използва видеонаградите на MTV, за да покаже новата си визия, част от която е омбре ефектът с леки руси отенъци.

Качвайки се на сцената, за да изпълни „Rain On Me“ заедно с Лейди Гага, Ариана се появи с вързана на две опашки коса, всяка от които е леко издухана навън.

Гранде публикува няколко снимки и кратки видеоклипове от събитието, което е едно от първите за нея след разпространението на коронавируса. На тях може да видим в по-близък план косата й, която в основата си е тъмнокафява, а в краищата - светлоруса.

Все пак Гранде не изневерява на стила си, като отново прибира дългия си бретон настрани и носи сладки конски опашки като същинска кукла Барби.

Последвайки примера на Лейди Гага, която смени няколко различни маски за сценичните си тоалети на наградите, младата изпълнителка се снима със своята - черна, украсена с множество миниатюрни кристалчета. По този начин двете звезди искат да насърчат феновете си да бъдат по-отговорни за своето здраве и това на околните.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !