Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Звезда от Till Death обикаля България с овца

отпечатай новината

03.09.2020 10:30 | Видян 554 пъти

Звезда от Till Death обикаля България с овца

За около месец време звездите от хоръра Till Death, чийто снимачен сет е разпънат на български терен, опознаха красотите на страната ни. Сред най-дейните в социалните мрежи е актьорът Иойн Макен, който е познат на зрителите с участието си в продукции като „Нощната смяна“, „Мерлин“ и „Стъмптаун“. Той до такава степен е очарован от България, че планира да пусне малка книжна за приключенията си тук, заедно със своя най-добър приятел Бил, научи „Монитор“.

Любопитен факт е, че Бил всъщност е плюшена овца, а Макен я носи навсякъде със себе си. Играчката фигурира на фотографии на актьора, на снимачната площадка, в планината, в хотелската стая и на лифт.

Въпросната книжка ще носи заглавието „Приключенията на Иойн и Бил в България“ и актьорът планираше да я пусне на пазара покрай коледните празници, но според последните му публикации в социалните мрежи – можем да я очакваме още другата седмица.

„Бил иска да я кръстим „Бил в България“, което е абсурдно. Дори не се шегувам. Това е реално и ще се случи. Това е най-нормалното нещо за тази година, поне по мое мнение“, написа той.

На наш терен Иойн успя да се срещне и със звездата от „Викингите“ Мо Дънфорд, който снима у нас нова част на „Тексаско клане“. Двамата се щракнаха пред надуваеми лодки и по всичко личи, че са се пуснали по някоя река.

Междувременно друго попълнение от каста на Till Death показа, че не скучае. Става въпрос за Джак Рот, който тази седмица чукна 36 години.

Меган Фокс и компания го зарадваха с торта и парти.

В началото на седмицата към актьорския състав на продукцията се присъедини и Лили Рич. Тя не се снима за първи път в България, тъй като е една от звездите във филма Jolt, който доведе Кейт Бекинсейл у нас миналата година.

Припомняме, че сюжетът на Till Death се върти около героинята на Фокс – Ема, която е закопчана с белезници за безжизненото тяло на съпруга си. Тя се опитва да се освободи, докато двама убийци правят всичко възможно да довършат започнатото.На режисьорския стол за хоръра сяда Скот Дейл, а сценарият е дело на Джейсън Карви. Клапата щракна на 6 август.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !